joi, 10 martie 2011

Ce-a ajuns 8 martie...

Probabil ca ar trebui sa ma documentez putin inainte sa incep sa scriu despre obiceiurile care ne inunda de 8 martie. Nu am facut-o, pentru ca vreau doar sa imi exprin dezgustul cu privire la ce a ajuns ziua asta.

Mi-ar fi placut sa petrec cu mamica, matusa si sora mea intr-un restaurant, sa barfim, ca intre fete, atat cat se poate si sa bem ceva vin scump. Apoi sa venim acasa, sa dormim, iar dimineata sa mancam niste mucenici buni de casa. E o dorinta pe cat de mica pe atat de mare, mai ales acum, cand suntem despartite de spatiu.
Ce am facut eu de 8 martie? Mi-am facut singura cadou, am incercat sa fac mucenici si cam atat.

Ma enerveaza si ma dezgusta fenomenul streeptease masculin. Deja au aparut pe internet, pe paginile retelelor de socializare imagini cu barbati imbracati in politisti, bucatari sau egipteni, care, apoi apar dezbracati pe langa doamne de toate varstele. Mi-as dori sa stiu macar, cum poate sa iti placa asa ceva. Imi doresc sa stiu cum de pot posta astfel de poze si ce Dumnezeu le indeamna sa participe la un astfel de "show". Probabil ca nu voi afla niciodata, decat atunci cand si mintea, care o mai am, ma va lasa, mecanismul isi va schimba modul de functionare si voi fi data peste cap, de voi fi oricine altcineva, dar nu eu.

Ma enerveaza ca femeile acestea merg si platesc pentru asa ceva, nici nu stiu cum as putea sa o numesc, dar pe bune ca mai bine ar plati pentru mai mult, decat pentru un simplu dans al barbatilor care incearca sa fie senzuali purtand chilotei de femeie.
Ma enerveaza ca din Ziua Femeii, femeile prefera sa se distreze intr-un astfel de fel. Nu vreau sa le inteleg, nici nu ma afecteaza treaba asta, numai ma enervez pe moment. Sigur ca fiecare e liber sa isi satisfaca propriile placeri in felul lui si, poate, pentru ele este placut, iar atunci eu chiar ca ma enervez, chiar si pentru putin, degeaba.

Nu imi plac barbatii astia, de fapt, nu imi place sa ii privesc, poate in viata lor de zi cu zi, arata mai barbati decat "pe scena". Mi-ar placea mai degraba sa ma duc sa privesc un streeptease cu femei, un dans de bun gust la bara, nu sa se dezbrace pana la piele sau un dans oriental. Nu, nu spun ca imi plac femeile hahaha!!! Nu vreau sa fiu inteleasa gresit. Insa barbatul, trebuie sa fie barbat, asa am invatat, iar dansul si aratarea muschilor, ca si cand ar reprezenta barbatia, ma dezgusta.

In concluzie, ma enerveaza ce a devenit 8 martie: club plin de femei, femei danseaza cu femei, femei se uita la niste muschi, femei puse pe jos sau pe pereti, femei...etc. Mi se pare ca femeile astea se pedepsesc intr-un fel, mi se pare un act de violenta la adresa feminitatii lor, parca vor sa demonstreze ceva ce nici ele nu stiu si oricum nu le iese.

Si apoi se plang ca nu au fost impresionate, ca nu le-a placut sau ca se asteptau la altceva...
Oricum, femeia e greu de inteles!

3 comentarii:

  1. :))) permite-mi sa te contrazic, a fost primul an in care am participat la asa ceva si vreau sa iti spun ca , chiar m-am distrat. faptul ca ne-am strans toate am mancat am baut si ne-am delectat cu dansul baietilor in tanga. E singura zi din an in care noi ne permitem sa facem lucruri neconventionale.. impresionate nu avem cum sa fim de asa ceva, dar este "seara fetelor" pt care nu au de ce sa dea explicatii sau sa se justifice.nu au fost jocuri erotice si nimeni nu a lesinat de prea multa fericire ...pur si simplu amuzament, spectacol :)) incearca sa iei parte si o sa iti schimbi parerea cum de altfel am facut-o si eu. te pup si felicitari pt blog

    RăspundețiȘtergere
  2. Veri, eu ma enervez ca voua va place, bine mi-a trecut deja...
    Nu ai cum sa ma contrazici pentru ca fiecare persoana e in felul ei, iar eu am vorbit din puntul meu de vedere. Nu pot decat sa ma bucur pentru tine ca te-ai simtit bine si te-ai amuzat pe chestia asta, amuzamentul e un lucru bun, indiferent de unde vine el. Am luat parte la asa ceva, cu ani in urma si aceeasi parere o aveam si inainte si dupa.
    Mersi pentru felicitati!
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere