sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Ce vor barbatii?

Ca sa imi dau seama ce vor barbatii e nevoie sa imi aleg un specimen si sa il constitui obiectul studiului meu. Dar asta cred ca s-a mai facut si nu vreau sa imi consum pretiosul “timp” pentru acest demers. Cel putin nu acum. Asadar, ideea pe care incerc sa mi-o fac se bazeaza numai pe experientele personale pe care mi le pot aminti.

As vrea sa fac in fiecare an scrierea asta, daca nu va ocupa un loc atat de insignificant incat sa uit de ea, sa vad cum imaginea mea asupra barbatiilor si dorintelor lor se schimba odata cu evolutia in “timp”.
Dupa cum am observat, odata cu consumarea vietii si dorintele, sistemul de valori, perceptiile, imaginile, nevoile se schimba. Practic, ma transform, iau diferite infatisari, care mai de care, pe cat de necunoscute pentru mine, pe atat de interesante.

Am intocmit o mica lista, care va ramane deschisa si modificabila:
  • Barbatii vor success -succesul poate ca a ramas unica sursa de incredere a barbatului.
  • Barbatii vor evolutie si vor ca femeia, care le este alaturi, sa le inteleaga intentiile si sa “mearga impreuna”
  • Barbatii vor competitie - un soi de concurenta provocatoare in frontul muncii.
  • Barbatii vor stabilitate - in proiectiile lor asupra vietii din frontul domestic isi doresc o viata pretuita de partenera.
  • Barbatii isi doresc sa fie fericiti.
  • Ceea ce vor barbatii poate sa nu fie ceea ce crezi tu ca vor.
  • Barbatii vor atractie: atractie spirituala, atractie mentala, psihica, emotionala…
  • Barbatii vor fidelitate.
  • Barbatii vor sa fie admirati si laudati.
  • Barbatii vor sex.
  • Barbatii vor sa fie iubiti - o iubire omogena si bine definita.
Da, eu stiu! Stiu mai bine ce vor ei decat ce vreau eu, si asta pentru ca realizez transformarea si nu ma pot generaliza personal. Si tu stii! Haide-ti sa continuam lista!

3 comentarii:

  1. Ai putea sa faci un articol de genul.....Ce vor femeile?....
    Sau cand e vorba de voi nu stiti ce vreti?....ups....am uitat...esti femeie.

    RăspundețiȘtergere
  2. aham,cam cred ca iti vei pierde timpul pana la urma dar oricum cred co o sa imi trimit logodnica pe celalat blog al tau cu ce am gatit azi poate mai pun cateva kile sus.cat pt Bejus astea sint comentarii de mosi ramoliti,poate femeile nu stiu ce vor dar nu folosim chiar acest aspect cand vrem sa cucerim una?

    RăspundețiȘtergere
  3. :)))
    Momentan stiu numai ca vreau sa fiu femeie. Nu am o definitie psihologica a cuvantului, dar sper ca voi descoperii incet, incet, pe parcursul formarii, ce vreau, ce imi place, cum gresesc, cat sufar si ce schimb, daca pot, evident!! In general, eu, pentru ca nu vreau sa generalizez vorbind despre femei, atunci cand am facut referire la barbati, mi-am permis-o din cauza "experientelor". Da!!! Alea cate au fost ele. :) deci, cum spuneam, in general, eu nu stiu ce vreau, si am inceput prin a imi dori sa fiu femeie. Si sunt, dar acum trebuie sa imi construiesc actele in care voi juca in fiecare zi, fie ele si ale Ego-ului, tot ale mele sunt, eu le voi forma... rezultatul bun sau ce gust va avea el, va fi responsabilitatea mea.

    "Nick" -Multumesc si multumesc pentru trimiterile catre celalalt blog:)
    Bejeus - Multumesc si tie! Bafta !

    RăspundețiȘtergere