miercuri, 14 iulie 2010

Ma enerveaza!

Nu m-am gandit deloc ca voi scrie despre "probleme cotidiene" si, totusi o fac.

A murit Madalina Manole. A fost frumoasa, a cantat bine, ne-a incantat si ne-a adus putina bucurie in suflet cu minunatele ei melodii. Si atat!

Nu am cunoscut-o, nu am vazut-o vreodata in realitate si totusi ce ma face sa ii acord 10 minute se scris? Poate nu i le acord tocmai ei, mi le acord mie, pentru ca ma enerveaza toata lumea care o plange mai mult decat e nevoie si se intristeaza gratuit (nu ma refer la familie si apropiatii ei). Intristarea, supararea nu sunt bune! Nu mai aduceti neplacere in inimile voastre doar pentru ca un artist roman moare.Comemorati-l ascultandu-i melodiile, vazandu-i filmele, citindu-i cartile etc. Aceste activitati va vor aduce zambete.
E adevarat, o suparare atrage dupa sine o alta, si se intampla numai daca popositi cu mintea asupra ei. Si asta se intampla! Media manipuleaza mintile, poate voluntar, poate nu, intr-un lant al slabiciunilor, iar noi, marea de oameni suntem mai putin fericiti astazi si maine pentru moartea unui om.
Oare, ea, Madalina Manole, asa cum o conoaste fiecare, vrea sa o plangeti? sau altfel, credeti ca ea ar fi plans la moartea voastra? Nu ar vrea sa pangeti si nici nu ar fi plans, ca nu va cunoaste.
Ne pare rau si atat, e un subiect de domeniul trecutului.
Mult respect pentru ceea ce a fost, anume cantareata si atat!

Cati copii mor in lume de foame, in fiecare zi si nu se vorbeste atatea ore in continuu despre asta? De ce? Pentru ca nu se fac bani din asa ceva?
Si ma enerveaza, pentru ca ne intereseaza tot ce ni se serveste pe tava, suntem atat de usor de domesticit!!!!

Un comentariu: